zondag 22 mei 2016

Goed op weg naar de 100

Nee, niet mijn 100e verjaardag, dat duurt nog wel een tijdje! Nee, ik bedoel de 100e keer zwemmen op mijn jaarabonnement!
Dit abonnement is nog geldig tot 4 oktober dit jaar en vandaag zwem ik voor de 91e keer! Ik betaalde €164,50 voor dit jaarabonnement en als je al die keren zwemmen omrekent, dan kost mijn baantjes zwemmen per keer tegen de tijd dat ik een nieuw abonnement koop, nog geen €1,50, misschien wel €1,25 of zo.
Ik zwem tegenwoordig meestal een vol uur.
Dus per minuut kost het bijna helemaal niets!

De kans dat ik mijn 100e verjaardag haal, wordt overigens hoger als ik dit zwemmen blijf doen.

5 opmerkingen:

  1. Lekker zwemmen. Ik ben er ook zo gek op. Jammer dat het water vaak nog chloor bevat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het bad hier bevat gelukkig weinig chloor, ik heb er geen last van, ondanks dat ik astma heb.

      Verwijderen
  2. Heerlijk hè zwemmen! Ik zwem in het buitenbad vier maanden lang met een abonnement. Kost me 3 Euro per week omgerekend.soms ga ik twee keer maar soms ook vier keer per week. Het lekkerste vind ik van zwemmen in de buitenlucht dat het zo lekker fris is. De dampen waaien weg.
    Geniet van je abonnement! Ik wilde dat ik een overdekte op loopafstand.en had dan bleef ik in de winter ook zwemmen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor mij is het overdekte bad veel dichter bij. Soms ga ik naar het buitenbad, dat kan met hetzelfde abonnement, maar meestal ga ik binnen zwemmen. Dat is 10 minuten fietsen bij mij vandaan.

      Verwijderen
  3. Ik wou dat het zwembad bij ons wat ruimere tijden had. Nu zijn de ochtend tijden niet haalbaar en de avonden zijn zo kort dat de banen vol zijn

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.