dinsdag 14 april 2015

Gratis: Nationale Museumweek 18 t/m 24 april

Vroeger had je het museum weekend, maar vanaf dit jaar is het weekend uitgebreid naar een hele week!
Vanaf komende zaterdag t/m volgende week vrijdag kun je (soms) gratis (soms tegen gereduceerde prijzen) musea bezoeken en veel musea bieden ook leuke extra activiteiten aan, zoals rondleidingen.
Lees hier meer.
Als je wilt weten welke musea mee doen, klik dan hier.
Vanaf dit jaar is het voor musea niet meer verplicht om mee te doen met de Nationale Museumweek en dat is natuurlijk wel jammer! Sommige musea zijn bijvoorbeeld maar 1 dag gratis open. Het Groninger Museum is bijvoorbeeld alleen op woensdag gratis open.
Dus, deze keer niet overal en op alle dagen van de museumweek gratis toegang, maar als je wilt, is er gratis toch heel veel moois te beleven!

5 opmerkingen:

  1. Dit zijn de dagen waarop ik nooit naar een museum ga! Te druk..... gelukkig heb ik een museumjaarkaart?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat het is uitgebreid naar de hele week zeg! Jammer dat het geen vakantie is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heej wat een leuke tip! Wel jammer dat niet alle musea meer meedoen. Maar ik ga meteen even kijken of er voor dit weekend nog leuke (onbekende)musea in de buurt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze hadden beter een weekend er van kunnen laten want er geldt alleen maar in het weekend een tarief van 1,00 in het museum in Leeuwarden. Beetje jammer om het zo te promoten en er vervolgens weinig aan te doen.

    groetjes
    Janneke

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.