vrijdag 28 juni 2013

Vakantie begonnen

Voor mij is het nog niet zo ver, maar in het zuiden van Nederland is de schoolvakantie begonnen. Zomervakantie! Alleen, het is helemaal geen zomerweer. Hier is het somber en heel erg nat. Het lijkt wel of we van het voorjaar in één keer overgestapt zijn naar de herfst! Afgelopen nacht werd ik zo nu en dan wakker van de regen. Vandaag overdag is hier ook veel regen gevallen. En koud dat het is! De temperatuur komt de afgelopen dagen niet boven 15 graden.
Ik wens ouders met kleine kinderen die nu in Nederland in een tent gaan kamperen veel sterkte. Misschien toch maar thuis blijven? Of naar Zuid-Frankrijk?
Als ik naar weer.nl kijk, dan lijkt het toch beter te worden. Droger en maximumtemperaturen die bijna op 20 graden uitkomen. Misschien wordt het toch nog wat in NL. Leuk voor horecaondernemers en campingeigenaren!
Ik zelf krijg op 19 juli vakantie, dat duurt nog wel een tijdje. Misschien is er dan wel een hittegolf. Wie weet, er is een kans dat het toch nog een zonnige, warme zomer wordt. Ik geef de moed nog niet op!

2 opmerkingen:

  1. Die hoop geef ik ook niet op. Maar zo langzamerhand heb ik het idee dat we in NL nog maar twee seizoenen hebben: herfst en winter. Zucht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag hebben we buiten kunnen zitten!!! Hoera!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.