donderdag 25 april 2013

Vakantie!

Vanaf vandaag 16.00 uur t/m 5 mei heb ik vakantie!
Even niet werken, maar volop heerlijk van het voorjaar genieten, uitslapen, zwemmen, contacten met familie en vrienden. Tot mijn verrassing zag ik dat ik in de week van 6 mei al weer een korte week heb! Vanaf woensdagmiddag 8 mei 16.00 uur is het in die week voor mij al weer weekend! Het kan niet op, wat een zeeën van vrije tijd!
Nou las ik laatst, dat heel veel mensen in de meivakantie + de week daarna op vakantie gaan. Ook verschillende collega's van mij gaan op stap. Voro mij hoeft dat niet zo nodig. Ik ga passen op de kat van oudste dochter en de kater van de schoonmoeder van de jongste dochter, dat is mijn achterbuurvrouw, dus ver ik hoef er niet voor weg. Die kater is een lieve lobbes (kun je dat zeggen van een kater?) en is goede maatjes met onze poes.

3 opmerkingen:

  1. Geniet lekker van je vakantie, ZuinigAan! Het is je van harte gegund na de pittige tijd die je achter de rug hebt. Groet, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk!! Ik mag morgen nog 3 uurtjes werken en dan ben ik ook zolang vrij. Die week erop ook maar 2 daagjes en de rest ook heerlijk vrij!! Even helemaal niks....Veel plezier met alles wat je gaat doen.

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geniet van je vakantie, heerlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.