donderdag 8 juli 2010

Zuinige vakantie

08/07/2010
Deze zomer houd ik een zuinige vakantie. Ik heb 5 weken vrij en ik ga heerlijk uitrusten in mijn tuin, maak zo nu en dan een uitstapje en ga verder niet weg. Weggaan naar een vakantiebestemming bezorgt mij altijd veel stress. Zonder vakantiebestemming heb ik daar helemaal geen last van. Ik heb een heerlijk luxe vakantieadres: mijn eigen huis met wasmachine, droger, zonneterras met tuinmeubilair, goede fietsen, een leuke stad dichtbij om te bezoeken, musea die ik dank zij een kortingskaart (vrijwel) gratis kan bezoeken.
Ik hoef mij geen zorgen te maken over mijn moeder die misschien zo ziek wordt dat ze opgenomen moet worden in een ziekenhuis net als ik in een ver buitenland ben. Ik ben nu gewoon beschikbaar. Mijn 15 jarige kat krijgt een 24 uurs verzorging en de planten op mijn terras krijgen zo nodig 2 keer daags de hoeveelheid water die ze nodig hebben.
Uit de enquête op mijn weblog blijkt dat veel lezers thuis blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.