woensdag 16 juni 2010

Nieuwe software web-log!

19/06/2010
Ik was helemaal gewend aan de oude software en kon er goed mee uit de voeten. Het was al een tijdje aangekondigd, maar nu moet ik er ook aan geloven en heb ik nieuwe software gekregen. Ik heb er niet om gevraagd en ik was onaangenaam verrast door de nieuwe software. Ik kan niets terugvinden, alles is anders dan eerst. De kolom rechts was weg, alles stond links en niet in de volgorde zoals ik dat gewend was. Hoe kom ik bij de kolommen links en rechts? Hoe maak ik een nieuw bericht? Hoe kom ik bij de reacties en kan ik deze beheren? (het is namelijk zo, dat ik regelmatig de reacties redigeer en de ergste taal en spelfouten verbeter. Ik vind het vreselijk als er giga-fouten op mijn blog staan! Dus ik sgreiv slegt nederlans wordt: ik schrijf slecht Nederlands en hun kenne niet goet spelle wordt: zij kunnen niet goed spellen. Het is een gezoek van jewelste om mijn blogje weer naar mijn eigen smaak in te richten. Ik hoop dat deze nieuwe software voordelen heeft. Verbeeld ik het me, of worden de pagina's sneller geladen?
Ik heb de knop voor het maken van een nieuwe enquête nog niet gevonden. Dus misschien kan ik geen nieuwe enquêtes meer plaatsen. Ik heb nog niet alles geprobeerd. Ik ga de komende tijd de nieuwe vorm verder verkennen.
Voor wie vandaag naar voetbal gaat kijken: veel plezier. Het zou leuk zijn als Nederland wint ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.