woensdag 19 mei 2010

Refashionista

19/05/2010
Ik heb de afgelopen maanden wel eens wat rondgekeken op de sites van mensen die besloten hebben om een periode lang geen nieuwe kleding meer te kopen. Hier en hier kun je er meer over lezen, tenminste, als je Engels kunt lezen. Je kunt je eigen kleding restylen en opleuken, de kleding van een familielid of van een partner. Er zijn volgens mij ook wel Nederlandstalige blogs en sites met dit onderwerp, maar die kon ik zo gauw niet vinden.
Ik denk dat ik dat niet kopen ook maar eens een half jaar of langer ga doen. Ik heb inmiddels meer dan voldoende kleding, ik heb net een heleboel kleding 2e hands gekocht en nieuwe kleding heb ik eigenlijk niet nodig. Mode2 Je mag overigens wel 2e hands kleding kopen als je besluit een periode lang geen nieuwe kleding te kopen. Nieuw heb ik dit jaar alleen 3 onderbroekjes gekocht. In feite is het voor mij dus heel gemakkelijk, er gaat bij mij wel vaker een half jaar voorbij zonder dat ik kleding koop.
Mmm, ik vraag me wel af of een nieuw badpak ook onder kleding valt. Of is dat een sport attribuut? Ik koop eerst van mijn vakantiegeld een nieuw badpak en dan begin ik met deze uitdaging. Ik heb wat rondgekeken op Marktplaats en het kopen van een 2e hands badpak trekt mij helemaal niet. Je kunt slecht zien of het badpak nog in goede staat is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.