woensdag 30 december 2009

Weer sneeuw

30/12/2009
De oude sneeuw is nog niet eens helemaal weg en dan ligt er al weer nieuwe sneeuw. Het is glad, ik fiets voorzichtig op weg naar de winkels waar ik nog wat boodschappen of andere zaken wil kopen. Op zo’n moment mis ik mijn oude autootje echt wel! Ik heb de afgelopen 2 dagen verschillende dames van mijn leeftijd met (waarschijnlijk) gebroken ledematen hulpeloos op de grond zien liggen.
Wat mij wel wat lijkt is zo’n grote sterke auto met 4-wiel-aandrijving en natuurlijk met winterbanden! Ideaal voor dit weer! Je stapt voor de deur in en rijdt comfortabel en warm naar je bestemming. Niks wachten op bussen die niet komen of veel te laat komen, helemaal geen aansluiting missen op het station. Niet glibberend fietsen door de sneeuw, niet dweil-doornat regenen als je onderweg bent.
AutootjeEventueel een tweedehands autootje zonder 4-wiel-aandrijving, als er niet al te veel sneeuw ligt, lukt ook nog wel.
Maar dat kost wel wat, zeker zo’n grote PC Hooft tractor! Ze slurpen brandstof en kosten een flinke smak geld om ze aan te schaffen. En dan heb ik het nog niet eens over consequenties voor het milieu.
Maar dromen mag, vind je ook niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.