zaterdag 25 juli 2009

Zuinigaan is bijna héél trendy

25/07/2009
Gisteren, onderweg naar een bezoek aan mijn moeder, heb ik verbazend veel vrouwen gezien met Teenslipper Birkenstockslippers. Zeker 15 vrouwen droegen teenslippers van dit merk! Allemaal het zelfde type slippers zie bijgaande foto. Ik heb zelf ook 3 verschillende soorten Birkenstocks, namelijk kunstof klompjes, sandalen en bandslippers. Ik heb deze drie paren al járen. De klompjes heb ik aan in de tuin en op de camping. De sandalen draag ik in de zomer en de bandslippers in huis, als zomerpantoffels.
Mijn ervaring is dat ze erg lang meegaan en het dus een heel voordelige koop is om dergelijke schoenen te kopen. (ik heb geen aandelen hoor, geloof me, dit is gewoon mijn ervaring)
Hier de afbeeldingen van mijn Birkenstock varianten. Wauw, wat een trendy aankopen waren dat eigenlijk, zo’n 15 jaar geleden ;-) Ze lopen door het voetbed heerlijk, dus ik snap best waarom heel veel vrouwen de slippers kopen, ze zijn een stuk comfortabeler dan schoenen met hakken.
Birki_3
Sandaal_birkenstock
Slipper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.