donderdag 5 maart 2009

Gratis leerzame uitstapjes

05/03/2009
Als je wilt consuminderen, is het heel goed om op zoek te gaan naar aangename, goedkope vrijetijdsbesteding.
Afgelopen dinsdag zat ik voor nop op de eerste rang, met ook nog gratis consumpties.
Ik was samen met een collega van mij aanwezig bij een lezing van de Publieksacademie, klik hier voor meer informatie. De lezingen worden georganiseerd door de regionale krant, het Universitair medisch Centrum en een zorgverzekeraar. Per seizoen komen een zestal medische onderwerpen aan bod. Twee professoren vertellen in begrijpelijke taal iets over de stand van zaken van hun beroep. Deze keer ging het over heupslijtage en kunstheupen. Volgende keer komen dementie, slechthorendheid, rugpijn, astma en reuma aan bod. Het was afgelopen dinsdag een interessante lezing. Er was gelegenheid tot het stellen van vragen, het publiek was zeer belangstellend. De gratis kaarten voor de publieksacademie zijn in een oogwenk "uitverkocht". Behalve naar de astma-lezing, gaan mijn collega en ik overal naar toe.
Naast de informatie kregen we ook nog een gratis pen van de krant, een lekker kopje koffie + cake of koek. Een leuke en leerzame manier om de avond te besteden!
En het scheelde ook nog een paar kubieke meters gas omdat ik mijn huis niet hoefde te verwarmen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.