zaterdag 28 maart 2009

1 aprilgrappen

28/03/2009
Ik ben nog geen leuke 1 aprilgrappen tegengekomen. Jammer, ik vind het zo leuk om te ontdekken dat iets een 1 aprilgrap is.
Mijn moeder gaat op 1 april voor de staaroperatie van haar rechteroog. En dat is geen grap. Het is haar 2e oog dat aan de beurt is. Kortgeleden is haar linkeroog gecontroleerd, ze heeft met dat oog weer een gezichtsvermogen van 100%. Het was 20%. Dit is voor een 85 jarige die rolstoelgebonden is en niets anders doet dan lezen en TV-kijken geweldig, dus hopen we dat ook met het 2e oog zo’n resultaat bereikt kan worden! Dus a.s. woensdag en donderdag ben ik bijna de hele dag met moeders op stap. Dat is ook een gevolg van het feit dat ik geen auto meer heb en alles met de bus moet doen.
Eerst operatie, de volgende dag weer naar het ziekenhuis voor de nacontrole. Ik weet van de vorige keer, dat het absoluut niet pijnlijk is en dat het een kortdurende operatie zal zijn. Dus wij gaan naar de volgende ronde.
Ondertussen bereid ik mij voor op mijn eigen staaroperaties. Ik denk dat ik volgend jaar maar moet, mijn beide ogen hebben staar. Nu nog niet zo erg, maar ik wil het ook niet supererg laten worden. Mijn moeder zag bijna niets meer, zo ver laat ik het niet komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.