woensdag 28 januari 2009

Sparen gaat lekker!

28/01/2009
Ik heb inmiddels het spaarbedrag weer aangepast. De spaarmeter staat nu op € 5.423,- in totaal. Met 500 tot 550 euro per maand sparen gaat het hard.
Ook mijn Euroclix gaat goed, ik heb nu 4782 clix. Nog even en ik kan 5000 clix inwisselen. Vandaag kon ik meedoen aan een onderzoek mobiele telefonie, dat levert 100 clix op. Wat soms wel vervelend is van mail lezen via Euroclix en MoneyMiljonair: ik krijg zoveel reclametelefoontjes. Ook al vul ik in enquetes in dat ik geen belangstelling heb voor een andere energieleverancier of hypotheekverstrekker, het helpt niets, toch krijg ik telefoontjes met een aanbod. Misschien is er ook geen verband tussen deze opdringerige telefoontjes en Euroclix en MoneyMiljonair, en komen de telefoontjes via een andere bron, ik weet het eigenlijk niet.
Heb jij ook last van opdringerige telefoontjes waar je niet om gevraagd hebt?
Update 30 januari. In een aantal reacties wordt naar infofilter verwezen. Helaas heb ik net ongeveer 3 maanden geleden een infofilter aangevraagd, maar dat heeft blijkbaar geen nut als de telefoontjes afkomstig zijn van diegenen die de informatie opkoken vanuit 1 van de beide e-mailleesprogramma’s. Misschien is een vals telefoonnummer toch een idee. Ik vermeld nooit een mobiel nummer, maar wel mijn eigen vaste nummer. De bellers trekken zich niets aan van infofilter en ook niet van het feit dat ik niet geïnteresseerd ben in andere energieleveranciers of een geldlening. Eigenlijk vind ik dat ik dat lezen van de mails serieus moet nemen en geen vals nummer op moet geven. Het is natuurlijk wel zo dat er er geld mee verdien, dus misschien moet ik de telefoontjes voor lief nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.