woensdag 21 januari 2009

Oploskoffie

21/01/2009
Ik lees net dat oploskoffie de kans op waanideeën verhoogt. Zie deze link. Dat is nou ook wat! Ik houd zo van oploskoffie! Ik drink dagelijks gemiddeld 3 mokken (Aldi)oploskoffie in een mengsel van half magere melk en half water. Goed heet gemaakt en niet al te sterk vind ik dat heel lekker. Volgens mij is oploskoffie goedkoper dan gewone koffie en ik vind het heerlijk! Eigenlijk heb ik ook helemaal geen last van hallucinaties, zie nooit spoken en hoor geen stemmen. Ik ben gewoon een heel nuchtere noorderling. Ik ga er vooralsnog vanuit dat het wel wat meevalt. Maar mocht je rare zaken lezen in mijn weblog, dan weet je waar het van komt ;-)
Ondertussen is het me toch gelukt om bij de C1000 nog wat goedkope boodschappen te halen: 5 kilo aardappelen voor 1 euro, 1 kg minneola’s voor 1 euro en 2 stronkjes witlof voor 0,38. Er waren nog steeds wel aanbiedingen niet aanwezig, maar ik geef het nu op, ik ben tevreden met wat ik gekocht heb en ga morgen weer naar de Aldi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.