dinsdag 20 januari 2009

Aanbiedingen C1000: helaas pindakaas!

20/01/2009
Daarnet de inauguratie van Barack Obama gezien. Tranen met tuiten, net als bij zijn verkiezing in november. Het roept veel bij emoties mij op, vergelijkbaar met toen Nelson Mandela vrij kwam. Koude rillingen en veel tranen. Ik stam nog uit het midden van de vorige eeuw (ai wat klinkt dat oud!) en ik weet nog goed hoe het in de jaren 50 en 60 was. Ik was 15 toen Martin Luther King werd doodgeschoten. Ik vind dat Nelson de verwachtingen meer dan waar gemaakt heeft, de omstandigheden waaronder hij moest regeren waren ook zeker niet gemakkelijk! Nu Barack nog, hopelijk heeft hij een beschermengel op zijn schouder en wordt hij niet vermoord voordat hij echt iets voor de VS en wereld kan betekenen. Ik wens hem vanaf hier heel veel succes!
Vanmiddag vanuit mijn werk naar de C1000 geweest in een poging te profiteren van de goedkope aanbiedingen van deze week. Dit is slecht gelukt helaas. Bijna alles wat ik wilde kopen was op: prei, witlof, aardappelen, chocolade, knakworstjes, fudge, blik perziken. Ik heb nog wel kip gekocht, een pot bietjes en 2 rollen beschuiten. Maar helaas was er verder niets wat ik wilde hebben. Ik krijg wekelijks automatisch een e-mail met de aanbiedingen van C1000, dus ik had alles heel goed uitgezocht. Die pot bietjes stond niet op mijn lijstje, maar bij de Aldi kun je dat niet kopen, dus goed voor de voorraad. Om nou een eind om te fietsen en met lege handen thuis te komen ….. dat is ook niets.
Ik ga donderdag nog een poging doen om te profiteren van de aanbiedingen, misschien hebben ze dan nieuwe voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.