vrijdag 26 december 2008

2e kerstdag al weer!

26/12/2008
Gisteren zijn jongste dochter en ik bij mijn bejaarde moeder op bezoek geweest. Eerst nog even de 10 dwerghamsters van oudste dochter, die op Ameland zit, verzorgen. Al weer veel gefietst en daarmee aan mijn conditie gewerkt! In totaal bijna 20 kilometer. Eigenlijk heb ik niet het idee dat veel fietsen helpt om in conditie te blijven, maar misschien was mijn conditie anders nog veel slechter.
Vanaf het station in de bus richting oma. Het was een prettig tochtje in de bus. Mooi weer, met zon over het landschap. Ook met mijn moeder zijn wij naar buiten geweest. Zonnig en koud was het. Mijn moeder vind het altijd erg prettig om in haar rolstoel naar buiten te gaan. Je doet haar een groot plezier om haar warm ingepakt rond te rijden. Aan het einde van de middag zijn we weer naar huis vertrokken. Het was nog net licht. Onderweg hebben we nog flink veel reeën gezien die op een bijna kaal maïsveld aan het grazen waren.
Inmiddels heb ik onze zomervakantie geregeld. We (dochters + vriend van oudste + ikzelf) gaan in augustus naar Wallis in Zwitserland. We hebben daar een huisje gehuurd, in de Alpen, dichtbij de grens met Italië. We zijn daar in de zomer van 2006 ook geweest. Ik voeg een paar foto’s toe van deze reis. Een foto van de Aletsch gletscher en100_1469en een foto van het huis (met de rode luiken).100_1357_2 Het huis is in 2 appartementen verdeeld, in 2006 hadden we het bovenhuis, in augustus 2009 het benedenhuis met groot terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.