donderdag 9 oktober 2008

Icesave

09/10/2008
Ijs_seef Helaas hebben oudste dochter en haar vriend al hun spaargeld op een rekening van Icesave gestald. Het is geld voor de studie van dochter en voor het afbetalen van de studieschuld van haar vriend. Ik heb nog hoop dat het allemaal goed komt. Ik heb er slecht van geslapen de afgelopen nachten. Ik zou het te gek voor woorden vinden dat deze jonge mensen al hun spaarcentjes die ze hard nodig hebben om van te leven, kwijt raken, ze zijn beslist geen rijke stinkerds, maar hoopten iets meer rente te behalen. Ze zijn, naief als ze waren, gelokt door de hoge rente. Ze weten ook helemaal niet hoe ze het nu aan moeten pakken. Dochter moet hierdoor binnenkort extra geld lenen, want van alleen het geld van studiefinanciering kan ze niet leven.
Het schijnt dat de Engelse regering de Icesave spaarders volledig compenseert. Maar Nederlandse spaarders verkeren nog volledig in onzekerheid.
Hebben jullie advies wat ze nu het beste kunnen doen om hun geld te redden? Is er een plek waar ze zich kunnen melden? De site van Icesave is buiten gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.