dinsdag 5 augustus 2008

Examencadeaus jongste dochter

Coleman_phad_x305/08/2008
Haar zus heeft een groot cadeau gehad voor haar gymnasiumdiploma, namelijk de helft van de rijlessen tot en met het rijbewijs (= €1500,-), dus ook jongste dochter krijgt een groot cadeau voor haar atheneum diploma. Rijlessen wilde ze in ieder geval niet. We hebben het gehad over een laptop, maar ze heeft nu toch besloten dat het een nieuwe gewone computer moet worden. Daarnaast krijgt ze een mooie lichtgewicht trekkerstent en gaat de rest binnenkort op haar spaarrekening. De tent die ze tijdens de fietskampeervakantie mee had, lekte, zowel het grondzeil als het tentdoek, dus die was aan vervanging toe. Ik heb alle spaargeld van de afgelopen maand weer teruggestort op mijn rekening. Ook zal ik deze maand niet aan sparen toekomen. De examenuitslag was half juni, nu krijgt dochter eindelijk haar diplomacadeaus! Hier wil ik nog wel even bij vermelden dat dochter zelf niet erg veel haast had en ze met zorg wilde uitzoeken wat ze precies wilde hebben.
Morgen gaan we naar de Vrijbuiter, daar hebben ze deze tent in de opruiming.
Pop_alaska2Update: Helaas was het gewenste model uitverkocht, dus hebben we nu een wat zwaardere, iets bredere tent gekocht. Zie onderste foto’s. Ook een Coleman, net als de tent die we wilden. We hopen dat dochter er nog jaren plezier van heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.