donderdag 10 juli 2008

Bijna vakantie

10/07/2008
Het is bijna vakantie. Vandaag nog een druk afsluitend evenement. Ik mocht de 2 gebruikte bloemstukken mee naar huis nemen. Gelukkig niet op de fiets, een collega heeft mij in de stromende regen thuis gebracht. Ik kan nu genieten van 2 mooie lage tafelstukken op leenschaal à 20 euro per stuk. Ik heb ze zelf besteld, dus ik weet hoe duur ze zijn. Prachtig zijn ze, met zonnebloemen, prachtig blad, rozen, andere bloemen waarvan ik de naam niet weet. De kleuren zijn geel en rood en natuurlijk groen blad. Ik zal ze goed verzorgen, dan blijven ze hopelijk nog een tijdje goed.
Vanaf komende woensdag heb ik vakantie. Ik vind het best lekker om (nog?) geen vakantieplannen te hebben. Heerlijk wat thuis omklooien, het is eigenlijk ook geen weer om op vakantie te zijn in Nederland, mij veel te nat! Oudste dochter was aan het kamperen aan het Leekstermeer en is gered door de moeder van een vriendin. Die heeft het hele jongerengezelschap in huis genomen. Kan ook wel, het is een heel grote boerderij met schuur. Mijn huis is niet klein, maar dat huis is wel 4x zo groot.
Jongste dochter is al fietskamperend in de buurt van Venlo beland. Volgens de routeplanner van de ANWB vanaf hier tenminste 285 kilometer. Op de fiets, via touristische routes een flink stuk verder nog denk ik!
Fietsroutebox2008grootjpg_2438522
Update op 11 juli: volgens jongste dochter hebben ze wel het dubbele gefietst, omdat ze veel toeristische ANWB routes hebben gefietst. Prachtige routes, dat wel, maar niet om snel van A naar B te komen. Maar dat hoeft nu ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.