donderdag 29 mei 2008

Iets leuks doen met geheime spaarpotjes

29/05/2008
We hebben hier nog wat geheime spaarpotjes waar we al heel lang niets meer mee gedaan hebben: zoals Airmiles en rentepunten van de Postbank. De Airmiles waren net voldoende voor 2 bioscoopkaartjes. Ik heb ze vandaag ontvangen: ze zijn geldig tot half december 2009. Nou, dan ben ik al lang 2 keertjes naar de bioscoop geweest met deze kaartjes.
Een ander geheim spaarpotje, de rentepunten van de Postbank, is wat lastiger. Daar moet bijna altijd flink bijbetaald worden. Ik heb op dit moment bijna 22.000 rentepunten en er komt niets meer bij, want ik ben sinds oktober vorig jaar helemaal opgehouden met sparen bij de Postbank. Na verloop van tijd vervallen de rentepunten, ook jammer. Het afgelopen jaar heb ik in juni een proefabonnement gehad op Opzij en op Vrij Nederland en dat kan dan pas na minimaal een jaar weer. Ook heb ik een nieuwe prepaid mobiele telefoon aangeschaft, best een goede, voor € 31,95 inclusief administratie en verzendkosten. Ik kijk verlekkerd naar sieraden, mooie tassen en naar een Fat-boy, maar ik vind ze ook met rentepunten nog steeds veel te duur!
Hebben jullie nog een tip voor iets leuks met rentepunten, waarvoor je weinig hoeft bij te betalen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.