zondag 25 mei 2008

Blauwe enveloppe is binnen!

25/05/2008
Gisteren ontving ik de lang verwachte blauwe enveloppe. Ik krijg, zoals het aangifteprogramma al berekend had, inderdaad een leuk bedrag terug: €1475,- . Het is nog 75 euro meer dan het programma mij voorgerekend had. De totale teruggave gaat naar de spaarrekening, het is een mooi bedrag om deze rekening mee te spekken.
Op mijn spaarrekening staat nu €2990,- , daar komt dus wel weer wat bij, ook nog een deel van het vakantiegeld en de €275,- die ik aan het einde van de maand automatisch op mijn spaarrekening zet.
Ik moet jullie het bedrag van de wekelijkse boodschappen nog even schuldig blijven. Oudste dochter heeft mijn externe harde schijf gisteren meegenomen. Op deze schijf staan gedownloade series, zoals Grey’s anatomy, maar ook mijn exelsheet met al mijn financiën. Ik heb het hier dus niet beschikbaar. Ik kan je alvast wel verklappen dat ik mijn weekbudget weer eens overschreden heb, dat is ook niet zo raar na de lage uitgaven van de vorige week.
Update: dochter heeft mij bestand gemaild, daar heb ik de uitgaven van gisteren in verwerkt. Totale uitgaven voor boodschappen week 21: €54,15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.