maandag 11 februari 2008

Meer werken

11/02/2008 (gekopieerd van mijn oude blog op web-log)
In mijn blog van 2 februari meldde ik, dat ik meer wil werken en aldus meer verdienen. Dat lijkt niet te lukken. Het blijkt dat een andere afdeling de extra uren heeft die eigenlijk van mijn afdeling zijn. De uren zijn dus al weg. Mijn afdeling heeft recht op die uren, maar ze zijn er "gewoon" niet meer. De leidinggevende heeft met P&O overlegd om te vragen wat ze voor mij konden doen. Hier het aanbod van P&O:
- tips voor mijn CV om zodoende meer kansen te hebben bij sollicitaties
- budgetteerhulp vanuit P&O
Ik ben van 1952, het is voor mij de vraag of CV-tips werkelijk helpen elders een baan te vinden waarbij ik meer kan verdienen. Helaas ben ik herintreedster en werk ik sinds 9 jaar weer, dus ik kan ook niet bogen op tientallen jaren ervaring.
Die budgetteerhulp heb ik afgewezen. Lief dat ze willen helpen, maar ik wil méér verdienen, niet nóg beter leren rondkomen met wat ik heb. Het beetje geld dat ik verdien, gooi ik echt niet over de balk. Ik heb 17 jaar zonder schuldproblemen op bijstandsniveau geleefd en nog langer onder de armoedegrens, ik zou niet weten hoe ik nog meer moest bezuinigen! Meer dan hooguit een paar tientjes zal dat niet opleveren.
Ik ga actief op zoek naar een andere baan, maar of dat me lukt is zeer de vraag, ik vrees dat ik te oud ben. Ik doe mijn best en neem de CV-tips ter harte. Er is een vacature bij dezelfde organisatie, hetzelfde werk, maar dan 80-100%. Ik ga zeker solliciteren. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.