donderdag 4 oktober 2007

Combiketel stuk!

04/10/2007
De verwarming in mijn huis is ijskoud en ik kan alleen heel spartaans koud douchen! Dit helpt zeker om gas te besparen, maar comfortabel is het niet. Er is vandaag een monteur geweest en die heeft een diagnose gesteld: de pomp is kapot en er moet nog een onderdeel vervangen worden. Tesamen goed voor tenminste € 70,- materiaalkosten.
Helaas heb ik bij de aankoop van mijn huis het goedkoopste onderhoudsabonnement, à €8,- per maand gekozen en ik moet de materiaalkosten zelf betalen. Voor €1,56 per maand extra had ik tot €275,- materiaalkosten helemaal niets hoeven te betalen voor de reparatie aan de ketel. Een verkeerde, te zuinige keuze dus, die juist duurder uitpakt. De ketel is 10 jaar oud. Ik ga proberen het abonnement op te waarderen, zodat de materiaalkosten de volgende keer wél vergoed worden.

Update: Volgens de website van het bedrijf is het niet mogelijk het onderhoudsabonnement op te waarderen als de ketel ouder is dan 5 jaar, dus een andere keuze was niet mogelijk geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.