maandag 26 mei 2008

Nieuwe leverancier voor telefoon, internet en tv

26/05/2008
Ik ben over stag gegaan en heb al mijn abonnementen bij Ziggo, de opvolger van @home opgezegd. Al weer een tijdje geleden, was ik mij aan het oriënteren op goedkoper internet en telefoon, ik heb nu de knoop doorgehakt en heb alles opgezegd. Eigenlijk ergerde ik mij hevig aan de aggressieve, in mijn ogen weinig sympathieke reclamecampagne van Ziggo in kranten en op de TV. Ik kreeg echt het gevoel dat ze op mijn kosten reclame aan het maken waren. Dus ik heb besloten: ze mogen best reclame maken, maar dan zonder mij.
Waar heb ik nu voor gekozen?
Internet en telefoon bij Alice Comfort, eerst 3 maanden met €10,00 korting en dan vervolgens €29,90 per maand. Snel internetten en zonder starttarief onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland. Bellen naar mobiel kost 5 cent per minuut en betaalde telefoonnummers kosten natuurlijk ook wel wat, maar ik denk dat ik al snel voordeliger uit ben. Het afgelopen jaar betaalde ik bij @home gemiddeld ongeveer €55,00 per maand. Als we niet al te veel bellen naar mobiel, dan is dit abonnement al snel minstens €15,00 per maand goedkoper en kan ik toch, als ik dat wil, avonden lang bellen naar vaste nummers, want dat kost helemaal niets. Bij Ziggo moest ik voor deze telefoontjes wel betalen, 5 cent per gesprek starttarief en daarna 2,5 cent per minuut. Bellen naar mobiel kostte het starttarief van 5 cent en daarna 16 cent per minuut.
TV neem ik digitale TV bij de KPN (Digitenne), eerst 3 maanden helemaal gratis, en dan €6,95 per maand. Ik betaalde bij @home €15,90 per maand, dus ook dat is een flinke besparing.
De nieuwe abonnementen gaan in juli in. Hopelijk pakken mijn keuzes goed uit en krijg ik er geen spijt van! Ik kan altijd weer terug naar Ziggo. Bij Digitenne na 1 jaar, bij Alice sneller. Mijn doel is goed en goedkoop. Jullie horen nog wel hoe het bevalt en hoe hoog de eerste rekeningen van Alice worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.